P2

SI-SK

SK75

prejemniki finančnih spodbud sklada za podjetja v zgodnjih fazah rasti

Udeležba na konferenci Podim je bila podjetjem omogočena v letih 2019 do 2023.

Konferenca PODIM

možnost udeležbe, tuji mentorji in razstavni prostor

Podim je eden najvplivnejših startup in tehnoloških dogodkov v Srednji in Vzhodni Evropi, ki poteka v Sloveniji. Konferenca povezuje inovacije s poslovnimi priložnostmi in kapitalom ter znanjem. Podim se je z leti razvil v ključno regionalno platformo za učenje in mreženje na najbolj dragocen in časovno učinkovit način – zagotavlja izkušnjo, ki nadgradi osebno karierno in poslovno pot.


Podim z združevanjem in povezovanjem prepoznavnih mednarodnih investitorjev, uveljavljenih korporacij ter startupov in scaleupov iz Srednje in Vzhodne Evrope ustvarja resnično uporabno vrednost. Da lahko zagotovijo najvišjo kakovost učenja in mreženja, so organizatorji sprejeli strateško odločitev – na dogodku gostijo največ 1000 udeležencev.

Tudi zato lahko na Podimu vselej pristopite do vrhunskih govorcev, jih nagovorite in preživite nekaj kakovostnega časa z investitorji, predstavniki korporacij in drugimi udeleženci. Podim je okno v regijo in iz nje za učinkovito mreženje, ustvarjanje poslov in izmenjavo izkušenj.

Podim velja za enega od vrhunskih 30 tehnoloških in startup dogodkov v Evropi in je tudi član Startup Sesame, elitnega kluba najboljših evropskih tehnoloških dogodkov.

Posebna ponudba za podjetja iz portfelja sklada

Podjetjem iz portfelja Slovenskega podjetniškega sklada je omogočeno:

  • udeležba na konferenci,
  • udeležba na mentorskih srečanjih s tujimi govorniki,
  • dostop do investitorjev,
  • predstavitveni kotiček.

Želiš izvedeti več?

Dostopnost