Mentorji

Vuk Lau

Silicon Gardens Fund
Izkušen vodja, svetovalec, poslovni angel in mentor z bogatimi izkušnjami na področju informacijske tehnologije ter principal v pospeševalniku Reveris.

Vuk Lau je družbenik, startup svetovalec in mentor v startup pospeševalniku Reveris. Od januarja 2022 je principal pri Silicon Gardens Fundu.

 

Vuk je svoje izkušnje nabiral tudi pri martech Saas podjetju Celtra, kjer je opravljal vlogo »senior« direktorja »Solution Consulting« ekipe, ki je bila odgovorna za vključevanje in aktivacijo najbolj pomembnih strank v portfelju. Nadziral je pred-prodajni proces pri širokem naboru strank, od velikih »enterprise« podjetij do manjših »direct-to-consumer« podjetij. Nekatere od strank, s katerimi je direktno delal so Unilver, P&G, Adidas, Lego, Uber, Facebook, Google in Wolt. Pred to pozicijo se je preizkusil tudi, kot vodja ekipe za tehnično podporo. Od leta 2016 je bil tudi član vodstva podjetja.

 

Kot svetovalec in mentor pri  pospeševalniku Reveris je pomagal številnim startupom in šestim izmed njih zagotovil financiranje. V zadnjih treh letih je mentoriral številnim podjetjem, kot so Decoditive, Process Space, Optiguest, Wise Up/Razturi na maturi in Mobile Games Entertainment.

 

Prav tako je bil mentor v acceleratorskem programu Fil Rouge Capital, Bird Incubatorju in v programu Univerzum startup acceleratorja.

Mentorirana podjetja
ChoreoMate
Izkušnje v industrijah
IT oprema in infrastruktura
Marketing in oglaševanje
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Poznavanje tehnologij
Drugo
Programski mehanizmi
Ključne kompetence
Drugo
Investicije in prodaje podjetij
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Semenska faza
Dostopnost