Mentorji

Tomaž Kostanjevec

Inovaco
Tomaž je strokovnjak za pripravo investicijske dokumentacije z bogatimi izkušnjami v organizaciji.

Tomaž je izvršni direktor podjetja Inovaco d.o.o., kjer se ukvarja s projekti in z delom na različnih segmentih razvoja ter priprave investicijske dokumentacije. Ob tem je tudi vršilec dolžnosti na Spiritu Slovenija, javni agenciji. 

 

Tomaž je odličen v organizaciji, saj se je na tem področju kalil v Mariborski livarni, v podjetju Plinko Kostanjevec ter UKC Maribor. Je tudi dober poznavalec procesa nadzora kakovosti in ima bogate izkušnje z vodenjem ter organizacijo projektne in investicijske dokumentacije. Samo v UKC Maribor je v 9 letih, kolikor je bil tam zaposlen, pripravil več kot 60 investicijskih programov.

 

Leta 2019 se je odzval povabilu in se zaposlil na Ministrstvu za obrambo, kjer je bil zadolžen za razvojni tehnični projekt izgradnje vojaškega letališča. Posvečal se je predvsem infrastrukturnim projektom, tehničnemu sodelovanju ter pridobivanju in izvajanju državnih in mednarodnih projektov. Sodeloval je pri strateškem planiranju mednarodnega projekta na temo vozil na električni pogon in vodikov pogon. 

 

Njegova izobrazba je kombinacija ekonomije, strojništva, menedžmenta in prava.

 

 

 

Izkušnje s tujimi trgi
Madžarska
Nemčija
Turčija
Izkušnje v industrijah
Izobraževanje in upravljanje znanja
Medicinske naprave in tehnologije
Oblikovanje in inženiring
Proizvodni procesi
Vzdrževanje
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Poznavanje tehnologij
Drugo
Ekspertni sistemi
Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Dostopnost