Mentorji

Primož Zupan

Halcom
Primož Zupan je ekspert menedžmenta idej in inovacij ter upravljanja s človeškimi viri.

Primož Zupan je prvi idea manager v Sloveniji, ki je prek Halcomovega internega inkubatorja pomagal ideji prve slovenske mobilne denarnice mBills od samostojnega produkta do vzpostavitve spin-off podjetja MBILLS d.o.o., enega vidnejših fintech podjetij pri nas, ki ga od 1. januarja 2017 tudi vodi. Decembra 2017 je večinski delež podjetja kupila slovenska multinacionalka Petrol, svoj delež pa aprila 2020 povečala na 100 %.

Preden je prevzel krmilo vodenja MBILLS, je mag. Primož Zupan svojo karierno pot gradil kot direktor prodaje v IT podjetju Salviol, kot vodja kabineta Ministra za delo, družino in socialne zadeve ter kot prodajni predstavnik IBM Slovenija. Odlikujejo ga izjemna strast do dela, optimizem, dostopnost do ljudi, skrb za sodelavce in močan socialni kapital. V prostem času se ukvarja z razvojem inovativne kulture v različnih organizacijah.

Primož zelo dobro obvladuje področja idejnega in inovacijskega menedžmenta, menedžmenta človeških virov, odnosov z javnostmi, prodaje, marketinga, načrtovanja dogodkov, upravljanja in izvedbe političnih kampanj …

Mentorirana podjetja
PsyBit
Izkušnje s tujimi trgi
Hrvaška
Nemčija
Slovenija
Srbija
Izkušnje v industrijah
Finančne transakcije
IT oprema in infrastruktura
Komunikacija in sodelovanje
Mediji
Vodenje računov
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
B2G
Poznavanje tehnologij
Spletna plačila
Spletne in mobilne tehnologije
Ključne kompetence
Marketing in PR
Oblikovanje in razvoj produktov
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Drugo
Mentor v programih
P2 2011 SPS
P2 2012 SPS
Dostopnost