Mentorji

Nina Šterk

genEplanet d.o.o.
Nina Šterk analitično obvladuje finance in računovodstvo, zelo dobro pa pozna in razume nacionalne in evropske projektne razpise.

Nina Šterk kot soustanoviteljica in članica vodstva podjetja podjetja genEplanet d.o.o. zelo dobro razume delovanje razvojno-tehnološkega podjetja v različnih fazah razvoja, od ustanovitve, razvoja produkta, uspešnega lansiranja na trg, rasti podjetja do premagovanja ovir in iskanja rešitev na tej poti.

 

Zadnja štiri leta je njeno delo usmerjeno predvsem v vodenje in delo kot CFO za celotno skupino. V letu 2018 je kot vodja razširjene ekipe in vezni člen med podjetjem, lastniki in investitorji izpeljala in zaključila 10-milijonsko dokapitalizacijo podjetja Geneplanet.

Med njenimi ključnimi kompetencami so poznavanje in razumevanje potreb podjetja v različnih fazah razvoja, vodenje podjetja v različnih segmentih, analitična obravnava problemov in situacij, poznavanje mednarodnega podjetniškega okolja, analitične sposobnosti kreiranja in analiziranja računovodskih izkazov, zelo dobro poznavanje SRS in davčnih predpisov ter razumevanje nacionalnih in evropskih projektnih razpisov.

 

Mentorirana podjetja
FroomCare
Izkušnje s tujimi trgi
Albanija
Avstrija
Bosna in Hercegovina
Filipini
Hrvaška
Irska
Kitajska
Kosovo
Mehika
Poljska
Singapur
Srbija
Španija
Vietnam
Združene države Amerike
Izkušnje v industrijah
Farmacija
Hrana
Medicinske naprave in tehnologije
Raziskovanje in proizvodnja
Zdravstvo
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
B2G
Ključne kompetence
Finance, pravo in poslovodenje
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Mentor v programih
P2 2013 SPS
Dostopnost