Mentorji

Nina Dremelj

Poslovni angeli Slovenije
Izkušena upravljavka podjetij, mentorica in podjetnica in investitorka z močnimi kompetencami v poslovnih strategijah, ki s svojim delovanjem dviguje vrednost podjetjem.

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da njihove ideje spremenijo v prava, uspešna podjetja. V zadnjih 5 letih je investirala v več kot 16 startup podjetij, tako slovenska kot tuja in pomagala skleniti več kot 40 dodatnih investicij v vrednosti 40+M. Trenutno je predana tudi svojemu podjetju Alita Capital, kjer so pravi vlagatelji – relativno majhne zneske ter veliko svojega časa in znanja vlagajo v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanavljanje ekip s trajno voljo za oživitev inovativnih projektov.

 

V preteklosti je bila solastnica in uspešno vodila švicarski seed sklad AlpVent AG. Leta 2021 je pod okriljem poslovnih angelov pomagala ustanoviti prvi sklad tveganega kapitala daFUND, ki ga podpirajo poslovni angeli Slovenije, v katerem je vlagateljica in članica investicijskega odbora.

Mentorirana podjetja
Anig
Hallo Stuck
IDConference
Process Space
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija
Nemčija
Švica
Velika Britanija
Izkušnje v industrijah
Finančne transakcije
Izobraževanje in upravljanje znanja
Proizvodni procesi
Raziskovanje in proizvodnja
Upravljanje premoženja in investiranje
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Ključne kompetence
Finance, pravo in poslovodenje
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Semenska faza
Mentor v programih
P2 2010 SPS
P2 2013 SPS
P2 2020 SPS
SK75 2022 SPS
Dostopnost