Mentorji

Nina Dremelj

Alta Capital
Izkušena upravljavka podjetij, mentorica in podjetnica z močnimi kompetencami v poslovnih strategijah in na evropskih tržiščih.

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije in ima več kot 10 let izkušenj v investicijskem in poslovnem svetu ter sodeluje z inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi ekipami, ki so del startup podjetništva. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v resnična, uspešna podjetja. Trenutno je posvečena podjetju Alita Capital, kjer so resnični vlagatelji v tvegani kapital – vlagajo razmeroma majhne zneske, a veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanoviteljske ekipe s trajno voljo, da oživijo zanimive ter inovativne projekte. 

V preteklosti je kot solastnica uspešno vodila švicarski sklad AlpVent AG, kjer je pod svoje okrilje sprejela uspešna slovenska podjetja, kot so Mali Junaki, TAIA, FlySentinel in druga. Pod okriljem Alita Capital je že podprla podjetja Cresco Innovation, Swipstyle, Salesqueze in druga.

Mentorirana podjetja
Anig
FlySentinel
IDConference
Lab4Pay
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija
Nemčija
Švica
Velika Britanija
Izkušnje v industrijah
IT oprema in infrastruktura
Komunikacija in sodelovanje
Marketing in oglaševanje
Produktivnost in poslovne aplikacije
Raziskovanje in proizvodnja
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Mentor v programih
ABC POSPEŠEVALNIK
P2 2020 SPS
P2 SPS
SK75 SPS