Mentorji

Nataša Potočnik

Enigmarium
Nataša Potočnik ima več kot 25 let izkušenj s področja kreiranja novih blagovnih znamk in sodi med pionirek igrifikacije v svetovnem merilu.

Nataša Potočnik ima več kot 25 let izkušenj s področja kreiranja novih blagovnih znamk, storitev in produktov v CONNECTA – oglaševalski agenciji polnega servisa – kjer je pridobila 360-stopinjski nabor znanj od A do Ž, da znamka iz ideje prerase v inovativen in profitabilen produkt ali storitev. Pri svojem delu združuje raznolika znanja, od podjetništva, brandinga, dizajna, storytellinga, online in offline tržnega komuniciranja do razvoja uporabniške izkušnje.

Od leta 2014 do danes je z ekipo v Enigmaiumu razvila 25 različnih iger, ki jih je moč igrati v Sloveniji, na Hrvaškem in v ZDA. Sodi med pionirke igrifikacije v svetovnem merilu in je pogosto v vlogi predavateljice na mednarodnih kongresih, seminarjih ali konfenencah, saj je njena specialnost prav kreiranje in inoviranje novih doživetij in produktov, uporaba igrifikacije za oživljanje kulturne dediščine, ki jih dopolnjujejo znanja s področij podjetništva in brandinga ter tržne komunikacije. Zaveda se namreč, da je “izkustveni marketing” vse pomembnejše trženjsko orodje. Po njenem prepričanju nepozabni trenutki in prvoosebna interakcija oživijo znamko, krepijo zavzetost in omogočajo povezovanje na čustveni ravni – če hočeš biti opažen, moraš biti zanimiv, inovativen, drzen in drugačen.

Natašina agencija CONNECTA je “one stop shop” za blagovne znamke, saj jim nudi vse od organizacije dogodkov do registracije znamk, kreiranja spletne prezence do celovitih akcij tržne komunikacije.

Izkušnje s tujimi trgi
Hrvaška
Italija
Združene države Amerike
Izkušnje v industrijah
Igre in igrače
Izobraževanje in upravljanje znanja
Komunikacija in sodelovanje
Marketing in oglaševanje
Prosti čas, potovanja in turizem
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Ključne kompetence
Drugo
Marketing in PR
Oblikovanje in razvoj produktov
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza