Mentorji

Marjana Majerič

Gospodarska zbornica Slovenije
Izkušena strokovnjakinja internacionalizacije, strategije razvoja posla in investicij, aktivna deležnica slovenskega startup ekosistema.

Marjana je svoje izkušnje pričela nabirati kot vodja oddelka za posojila pri banki Volksbank Wien, kmalu za tem pa se zaposlila kot vodja investicij v investicijskem podjetju Horizonte Venture Management GmbH. Po 12 letih dela v investicijskem podjetju je pot nadaljevala v Smart Start inkubatorju ter kot strokovna zunanja svetovalka v Tehnološkem parku Kranj (RC IKT). Kot zunanja svetovalka sodeluje tudi s Tehnološkim parkom Ljubljana in podjetjem PwC. V zadnjem letu svetuje tudi v programu "Enterprise Growth Programme" izvajalca EBRD. Med vso svojo aktivnostjo pa je našla tudi čas za ustanovitev dveh lastnih podjetij.

 

S svojimi bogatimi izkušnjami, povezavami in znanjem, nabranim na vseh omenjenih pozicijah, z veseljem pomaga startup podjetjem v fazi rasti, pri vstopih na nove trge, internacionalizaciji in pri vprašanjih okoli poznejših investicij, namenjenim širjenju podjetja.

Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija
Indija
Kitajska
Nemčija
Velika Britanija
Združene države Amerike
Izkušnje v industrijah
Energetska učinkovitost
Hrana
Medicinske naprave in tehnologije
Proizvodni procesi
Šport in zdravje
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2G
Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Mentor v programih
P2 2013 SPS
SK75 2022 SPS
Dostopnost