Mentorji

Luka Topolovec

Equaleyes
Soustanovitelj in direktor podjetja Equaleyes Solutions, ki je osvojilo zmage na hekatonih TechCrunch Disrupt in Droidcon Hackaton.

Luka Topolovec je soustanovitelj in direktor slovensko-angleškega startupa Drugi vid oziroma Equaleyes Solutions, ki deluje v Londonu in Mariboru. Je eden vidnejših slovenskih startup podjetnikov in mentorjev ter je aktiven član mariborske startup skupnosti s kombinacijo inženirskih in vodstvenih oziroma managerskih znanj, veščin ter izkušenj. Skupaj z ekipo Equaleyes Solutions je svoje podjetje do prepoznavnosti doma in v tujini pripeljal tudi z odmevnimi zmagami na najuglednejših programerskih maratonih oziroma hekatonih, kot so TechCrunch Disrupt (dve zmagi zapored, leta 2015 in 2016) in Droidcon Hackathon.

 

Njegove mentorske kapacitete obsegajo vse ravni produktnega, projektnega in poslovnega razvoja, odnosov s strankami, sodelavci in uporabniki, vključno s programiranjem na platformah Android in iOS, produktnimi predstavitvami ter neposrednimi marketinškimi aktivnostmi.

Izkušnje s tujimi trgi
Nemčija
Velika Britanija
Združene države Amerike
Izkušnje v industrijah
Infrastruktura in distribucija
Izobraževanje in upravljanje znanja
Osebne naprave in aplikacije
Produktivnost in poslovne aplikacije
Rešitve za plačevanje
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Poznavanje tehnologij
Spletne in mobilne tehnologije
Ključne kompetence
Drugo
Poslovna strategija
Razvoj programske opreme
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Mentor v programih
P2 2013 SPS
SK75 2022 SPS
Dostopnost