Mentorji

Lucija Sajevec

Infinite Pure Solutions
Lucija Sajevec je soustanoviteljica Infinite Pure Solutions in Infinit ter vodja Upravnega odbora Selekcije mladih pri Združenju manager.

Lucija Sajevec je magistrica ekonomije,ki je svojo poklicno pot začela v avstrijski podružnici skupine Lidl kot področni vodja, kasneje pa kot vodja centralne podporne enote in prokuristka v slovenski podružnici.

 

Lucija je po duši športnica, ki se je v preteklosti izkazala v avtomobilskem športu, zato je svojo poklicno pot nadaljevala v avtomobilski industriji, kot vodja AMZS Centra varne vožnje na Vranskem ter vodja marketinga v AMZS. Konec leta 2014 pa je tudi prevzela vodenje AMZS d.d. Za dosežke je prejela naziv Mlada managerka 2019, priznanje GZS za izjemne gospodarske dosežke, priznanje AmCham Slovenija Poslovni lider leta 2022 ter priznanje Artemida.

 

Je solastnica dveh podjetij, v zadnjem obdobju pa se aktivno posveča tudi startup skupnosti. Verjame v moč povezovanja in sodelovanja, zato se pridružuje iniciativam za boljše (poslovno) okolje. Tako je konec leta 2022 prevzela vodnje Upravnega odbora Sekcije mladih pri Združenju Manager.

Mentorirana podjetja
Flare
Izkušnje v industrijah
Marketing in oglaševanje
Ključne kompetence
Drugo
Marketing in PR
Poslovna strategija
Prodaja in razvoj poslovanja
Dostopnost