Mentorji

Justin Barnes

Mostarac Barnes d.o.o.
Svetovalec za strategijo in zbiranje sredstev, mednarodni poslovni razvijalec, W3 navdušenec in investitor v kripto projekte.

Justin Barnes je soustanovitelj podjetja Mostarac Barnes Group, kjer se ukvarjajo z IT svetovanjem za podjetja. Strankam pomagajo pri nabavi, razvoju, zbiranju sredstev, zaposlovanju in prodaji. Justin pa trenutno izpolnjuje dolgoročni mandat za podporo skupini TIS Grupa (in njeni britanski podružnici Bluebird IT Solutions) pri številnih posebnih projektih, ki zajemajo AI/ML/računalniški vid, integracije B2B in RPS, rešitve Namirial za digitalno podpisovanje in identiteto, DLT in razvoj po meri.

 

Justin je svojo kariero začel pri globalnem svetovalnem podjetju McKinsey & Co., v Londonu in pri podjetju Armstrong International, ki zaposluje člane upravnih odborov na področju finančnih storitev. Na osnovi teh izkušenj in poznanstev je nato vzpostavil program poslovne podpore, v okviru katerega je ustanoviteljem malih in srednje velikim podjetjem v Združenem kraljestvu svetoval glede strategije in pripravljenosti na investicije.

 

V Združenem kraljestvu je sodeloval pri številnih programih, ki jih je financirala EU, kot so: High Growth Programme (North West), Growth Accelerator (Midlands), Destination Staffordshire (Midlands) in Digital Catalyst (North East).

 

Družbi GRIP UK Ltd, MBC je pomagal pri množičnem financiranju za naložbo v višini 6 milijonov funtov. Justin pa je bil tudi uspešen pri prijavi v program Goldman Sachs 10000 Businesses Programme za zaposlitev direktorja, v okviru katerega je opravljal naloge začasnega finančnega direktorja in zagotavljal pripravljenost za naložbe ter pomagal pri zaposlitvi finančnega agenta za podjetje.
 

 

Izkušnje s tujimi trgi
Hrvaška
Velika Britanija
Izkušnje v industrijah
Finančne transakcije
IT oprema in infrastruktura
Produktivnost in poslovne aplikacije
Rešitve za plačevanje
Tržnice in borze
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
B2G
Poznavanje tehnologij
Kriptografija
Napovedna analitika
Specializirani algoritmi
Tržnice in sorodne storitve
Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij
Poslovna strategija
Prodaja in razvoj poslovanja
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Dostopnost