Mentorji

Jernej Mele

CPPE inženiring d.o.o.
Inženir in raziskovalec strojnega in kemijskega inženiringa s številnimi izkušnjami v vodenju industrijskih projektov na mednarodnem nivoju.

Jernej je od leta 2016 soustanovitelj in direktor podjetja CPPE inženiring, ki se ukvarja s strojnim in kemijskim inženiringom. Za njim je že vrsta uspešnih industrijskih projektov za večja slovenska in evropska podjetja, kot so Krka, Lek, BIASeparations, Helios, BOSIO, Valji Štore, Eustone, FIVES STEIN (Francija), Circe (Španija), IONIQA (Nizozemska), IEN (Poljska). Jernej je prejemnik številnih nagrad za inovacijo na področju uplinjana trdih goriv, intelektualni nosilec patentov in modelov in avtor visoko citiranih objav v znanstveni literaturi in na konferencah.

Sodeloval je na mednarodnih projektih v okviru HORIZONT 2020, FP7, Eureka, Eurostars, RIP09, SRRP, SMER in še mnogo drugih nacionalnih projektih sofinanciranih s strani EU.

Jernej je vrhunski strokovnjak z več kot 20-letnimi delovnimi izkušnjami, njegova močna področja so uporaba opreme PTC CREO, ProEngineer, AutoCAD, Matlab, IPSE Pro in druge. V preteklosti se je s svojim znanjem in izkušnjami že pomagal startup podjetjem, med drugim tudi podjetju EUROINOX d.o.o. in CUSTOM SOLUTIONS d.o.o.

Mentorirana podjetja
Custom Solutions
Izkušnje s tujimi trgi
Francija
Nizozemska
Poljska
Ruska federacija
Španija
Švica
Turčija
Izkušnje v industrijah
Energetska učinkovitost
Farmacija
Proizvodni procesi
Ravnanje z odpadki in recikliranje
Raziskovanje in proizvodnja
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
Poznavanje tehnologij
Alternativni viri energije
CAD/CAM programska oprema
Fosilna in biološka goriva
Polimeri
Proizvodni stroji
Ključne kompetence
Oblikovanje in razvoj produktov
Prodaja in razvoj poslovanja
Strojni inženiring
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Mentor v programih
P2 2013 SPS
Dostopnost