Mentorji

Gregor Rebolj

Silicon Gardens
IT strokovnjak, podjetnik, poslovni angel in soustanovitelj sklada Silicon Gardens Fund.

Gregor Rebolj je svojo podjetniško pot pričel kot soustanovitelj podjetja Klika, zunanji laboratorij za inovacije, ki ga je kot direktor pomagal razviti od 5 zaposlenih do 100 zaposlenih in več kot 5 milijonov evrov prihodkov. Gregor je Kliko v letu 2012 združil s skupino Sportradar, danes največjim ponudnikom športnih podatkov na svetu.

 

Leta 2014 je soustanovil sklad zasebnega tveganega kapitala Silicon Gardens Fund I, ki je že vložil v 10 podjetij, od katerih jih je 6 prejelo nadaljnje investicije. Podjetja, v katera so investirali, so med drugim: Povio, Flaviar, Cleanshelf, Eurosender, PricePilot in Mediately.

 

Trenutno se osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema startupov. Gregor je izvršni direktor investicijskega sklada SGF II, ki so ga ustanovili izkušeni podjetniki, kjer sodeluje s svojimi izkušnjami, mentoriranjem in pomaga z vzpostavljanjem poslovnih povezav podjetnikom v tehnoloških startupih na začetku njihove poti. Poleg tega je ustanovitelj Kyuriosity Huba, kjer ustanoviteljem startupov pomaga graditi podjetje že od faze poslovne ideje naprej.

Mentorirana podjetja
Fans’ cup
Gentler Streak
SnapGuest
Dostopnost