Mentorji

Aleš Ugovšek

M Sora d.d.
Doktor lesarskih znanosti Aleš Ugovšek ima izkušnje z inoviranjem in strateškim razvojem ter koordinacijo razvojnih projektov.

Aleš Ugovšek je po duši lesar, po izobrazbi doktor lesarskih znanosti, ima pa bogate izkušnje s širokega nabora področij. Že kot raziskovalec na Univerzi v Ljubljani je bil mentor več študentom, dve leti je predaval na višji strokovni šoli, kjer je bil tudi nosilec predmeta in mentor študentom pri njihovih diplomskih nalogah.

Ima izkušnje z vodenjem razvojnih projektov in strateškim razvojem, pozna pa tudi področje inovacij, saj je na Gospodarski zbornici Slovenije vodil področje Tehnološki razvoj in inovativnost, kjer je poleg koordinacije projekta izbora najboljših inovacij v Sloveniji in vodenja interne inovacijske dejavnosti MISLImo še svetoval podjetjem pri vpeljavi razvojne strategije in inovacijskega sistema ter pri zaščiti intelektualne lastnine.

 

Aleš trenutni zaseda pozicijo vodje strateškega razvoja pri slovenskem proizvajalcu lesenih in les-aluminij oken s poudarkom na nizkoenergetskih oknih in elementih velikih dimenzij M SORA d.d.

Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija
Francija
Italija
Kanada
Nemčija
Nizozemska
Združene države Amerike
Izkušnje v industrijah
Izobraževanje in upravljanje znanja
Komunikacija in sodelovanje
Marketing in oglaševanje
Raziskovanje in proizvodnja
Znanost o materialih
Izkušnje s tipom trga
B2B
B2C
B2G
Poznavanje tehnologij
Biomateriali
Ločevanje odpadkov in recikliranje
Pametni dom
Premazi
Ključne kompetence
Marketing in PR
Poslovna strategija
Prijava na razpise
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Mentor v programih
P2 2012 SPS
P2 2013 SPS
SK75 2022 SPS
Dostopnost