Investitorji

Branko Drobnak Poslovni angeli Slovenije

Poslovni angeli Slovenije
Izkušen podjetnik, investitor ter ustanovitelj in predsednik poslovnih angelov Slovenije.

Branko Drobnak je ustanovitelj in predsednik kluba Poslovnih angelov Slovenije, ki ga je ustanovil leta 2007 in ki povezuje slovenske startupe z investitorji. Širši javnosti je znan tudi kot ustanovitelj in direktor borznoposredniške hiše Poteza, ki jo je ustanovil leta 1992, ko je bil vlagateljski trg pri nas še v povojih, sedaj pa je aktiven v podjetju Arima ter kot član upravnega odbora podjetja Alta, katerega je pred kratkim prevzela banka BKS. Kot svetovalec svetuje večim podjetjem, ter je aktivno vključen v svetovalne odbore podjetij Acies Bio, X8 in Agencije za pospeševanje likvidnosti APL.

Kot poslovni angel aktivno svetuje mladim podjetnikom in investira v startupe, kot posameznik ali pa v sodelovanju z drugimi poslovnimi angeli. Med njegovimi prejšnjimi investicijami pa so na primer podjetja kot so Acies Bio in Double Recall.

 

Branko je izjemno aktiven, delaven, vedoželjen in zanimiv človek, ki pa se v svojem prostem času rad sprosti kje pod soncem na valovih ali pa v prijetni družbi ob dobri hrani.

VRSTA INVESTITORJA
Poslovni angel
Dostopnost