Investitorji

Aljoša Domijan enaa.com

enaa.com
Aljoša je partner v podjetju Gambit trade, ki upravlja eno največjih slovenskih spletnih trgovin enaa.com

Aljoša Domijan je serijski podjetnik, startup investitor in mentor. Aljoša je partner v podjetju Gambit trade d.o.o., ki upravlja eno največjih slovenskih spletnih trgovin enaa.com, prav tako pa direktor podjetja Aguatera d.o.o., ki deluje na področju vsebinskega marketinga. V 20 letih spletnega poslovanja so njegova podjetja ustvarila več kot pol milijarde evrov prometa.

 

Aljoša deluje tudi kot predsednik organizacije G plus Quant, ki povezuje investitorje ter startup podjetja. Aktivno deluje kot mentor v ABC pospeševalniku in poslovni angel. Investiral in uspešno je izstopil iz podjetja Vibarate ter investiral v številna druga podjetja v Sloveniji in Evropi. Leta 2016 je prejel nagrado za najboljšega mentorja v ABC pospeševalniku.

 

Svoje podjetniško delovanje dopolnjuje z družbenimi aktivnostmi, saj je v preteklosti deloval kot podpredsednik Slovenskega društva Informatika, predsednik Združenja za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, član sveta Zavod IAB Slovenija (IAB – Interactive Advertising Bureau), predsednik žirije WEBSI in predavatelj na Netfork spletni akademiji.

 

Njegove kolumne s področja podjetništva, trženja ter uporabe novih tehnologih lahko prebirate v najuglednejših slovenskih medijih, vključno s Financami.

VRSTA INVESTITORJA
Poslovni angel
Zasebni sklad
Dostopnost